Een wereld van mogelijkheden

Animatie opent een deur naar een wereld met een oneindig aantal creatieve mogelijkheden. Als jij het kan bedenken, kunnen wij het maken. Hier creëren we wat niet op camera kunnen vastleggen. 

En of het nu gaat om 2D of 3D, we got your back. We werken alles uit van A tot Z, zodat jouw boodschap glashelder en op een boeiende manier jouw doelpubliek kan te overtuigen.

Show me animation cases

Ons stappenplan

Hoe we dat doen? We volgen een uitgekiend stappenplan die bestaat uit volgende fases:

Concept

Concept

Animatie kent geen grenzen. In de conceptfase wordt het script geschreven, de stijl bepaalt, de nodige formats gekozen en een planning afgesproken.

Storyboard

Storyboard

Op basis van het script en de stijlbepaling, werken we een storyboard uit. Wat je daarbij moet voorstellen? Zie het als een visuele strip waarin alle scènes worden geschetst of geïllustreerd, samen met een korte beschrijving van wat er gebeurd en wat er eventueel door een voice-over wordt gezegd.

Animatie

Animatie

Tijd voor het echte werk! Wat we statisch in het storyboard gezien hebben brengen we nu tot leven, inclusief alle toeters en bellen.

Audioproductie

Audioproductie

The finishing touch. We geven de animatie een extra dimensie door het toevoegen van muziek, geluidseffecten en al dan niet een voice-over.

Play buttonReady for launch!