Video doet bewegen

Video is een van de krachtigste manieren om een verhaal te vertellen, mensen te raken, inspireren en vervolgens impact te creëren.

En of die nu voor het kleinste of grootste scherm bedoelt is, als gepassioneerde verhalenvertellers gidsen we je van A tot Z doorheen het volledige proces en geven we jouw merk of bedrijf een full package royale behandeling.

Zo zorgen we ervoor dat jouw project een plaatsje verdient tussen de sterren, no matter the size.

Show me video cases

Ons stappenplan

Hoe we dat doen? We volgen een uitgekiend stappenplan die bestaat uit volgende fases:

Kick-off meeting

Kick-off meeting

Om jouw boodschap of verhaal te kunnen vertellen, is het voor ons heel belangrijk dat we die eerst door en door kennen (Wie-Wat-Waarom-Waarvoor-Hoe). Tijdens deze kick-off gaan we vooral luisteren naar jou en leggen we enkele vragen en voorbeelden voor om een stevige basis te creëren. Op die manier kijken we samen in dezelfde richting.

Concept

Concept

Op basis van de info die we hebben verzamelt, maken we een conceptbepaling met 2 a 3 creatieve concepten. Dit zijn startpunten die kunnen omgezet worden tot een concreet scenario, telkens met jouw doelgroep en boodschap in het achterhoofd.

Preproductie

Preproductie

Tijdens een lancering naar de ruimte is de voorbereiding letterlijk de sleutel tot succes…en bij video is dat helemaal hetzelfde. In deze fase gaan we het scenario uitwerken, planning opmaken, locaties zoeken, acteurs en crew samenstellen… Kortom een hele organisatorische boterham, maar essentieel voor een goed resultaat.

Opnames

Opnames

Le moment suprême. Als een goed geoliede machine (preproductie dankjewel) filmen we shot per shot, scène per scène. Via een extra monitor kan je ieder gefilmd beeld meevolgen en stuk per stuk de video tot leven zien komen.

Postproductie

Postproductie

This is where the magic happens. We brengen alle shots samen tot een mooi verhaal. Afhankelijk van het concept wordt die overgoten met een laagje klank, animatie of andere effecten.

Play buttonReady for launch!